Praktijk

 

HapSlikZeg, praktijk voor kinderlogopedie is een praktijk die zich uitsluitend richt op logopedische problemen bij kinderen. Wij zijn een deels gespecialiseerde praktijk. Bij ons zijn alle kinderen met uiteenlopende logopedische problemen welkom. Maar daarnaast bieden wij gespecialiseerde logopedische zorg aan kinderen met complexere problematiek, zoals een onderliggend syndroom, een hersenbeschadiging, ziekte of een andere aandoening/oorzaak waardoor de ontwikkeling anders verloopt en gespecialiseerde logopedische zorg nodig is.

 

Binnen onze praktijk wordt er, afhankelijk van de hulpvraag en problematiek, gekeken naar de beste zorg voor uw kind. Dan kan zijn een individuele behandeling, een behandeling in groepsverband of in combinatie met een andere betrokken discipline, zoals kinderfysiotherapie of ergotherapie. Wij werken op vijf locaties.

 

Kindcentrum Hoge Vliert in Vught

Kindcentrum Hoge Vliert is een multidisciplinair behandelcentrum waar een team van kindertherapeuten gevestigd is. Kinderfysiotherapie Vught, ergotherapiepraktijk De Touwladder en BRES orthopedagoog bieden samen met ons gespecialiseerde zorg voor uw kind. Er worden naast individuele behandelingen, combinatiebehandelingen en groepsbehandelingen, o.a voor kinderen met het syndroom van Down en multidisciplinaire ouder-kindgroepen met Floortimebenadering aangeboden. www.kindcentrumhogevliert.nl

 

HapSlikZeg, lokatie Oudheusden

Sinds 2014 is er een vestiging van HapSlikZeg in Oudheusden. Ook hier zijn alle kinderen met een logopedische hulpvraag welkom. In Heusden is er een nauw samenwerkingsverband met Kinderfysiotherapie Heusden-Veen-Vlijmen waardoor behandelingen inhoudelijk en organisatorisch op elkaar kunnen worden afgestemd. www.fysiotherapieheusden-veen.nl

 

HapSlikZeg, locatie OPD Oss in Oss

In 2017 is er een praktijklocatie geopend op het OPD in Oss. Op deze locatie worden de kinderen van het OPD die logopedische begeleiding nodig hebben gezien. Daarnaast zijn kinderen uit Oss met een logopedische hulpvraag welkom.

 

HapSlikZeg, locatie OPD Veghel in Veghel

Ook in 2017 is er een praktijklocatie geopend op het OPD in Veghel. Op deze locatie worden kinderen die het OPD bezoeken samen met hun ouders gezien voor logopedische begeleiding. Ook kinderen met een logopedische hulpvraag uit Veghel en omstreken zijn hier welkom.

 

HapSlikZeg, locatie Gabriel in ’s-Hertogenbosch

Na de zomer van 2017 is er een vestiging van HapSlikZeg geopend op de locatie van mytylschool Gabriel in ‘s-Hertogenbosch. Wij bieden hier eerstelijns logopedische behandelingen voor kinderen die de mytylschool bezoeken, maar ook voor kinderen uit de omgeving. Binnen deze locatie zijn dezelfde disciplines/praktijken van Kindcentrum Hoge Vliert werkzaam.

 

©hapslikzeg   |   ontwerp: oranjeboven.nl